• spring in't veld
  • spring in't veld
  • spring in't veld
  • spring in't veld
  • spring in't veld
  • spring in't veld
  • spring in't veld
  • spring in't veld
  • spring in't veld

Dit zijn de blogs

Hier vind je alle activiteiten van de klassen!

Tip: ga even met je muis over de foto's, misschien zit er wel een heus fotoalbum achter!

Dag van de leerkracht

Geschreven door Anja Devos op woensdag 7 oktober 2020.

Dankjewel Vriendenkring voor de heerlijke pralines en het mondmasker met logo van de school!

Strapklas

Geschreven door Anja Devos op donderdag 1 oktober 2020.

Iedereen deed de voorbije maand super zijn best om de voet, met de fiets of met de step naar school te komen.  Vandaag werd bekend gemaakt wie de strapklas van de maand was.  Op de 3de plaats stond het 4de leerjaar.  Op de 2de plaats stond het 3de leerjaar.  En op de 1ste plaats stond.... het 5de leerjaar.  PROFICIAT!!! 

We gaan onze actie eventjes opschorten wegens de werkzaamheden in de straat.  Maar uitstel is geen afstel!  We gaan hier zeker terug werk van maken. 

Bootcamp veldloop 2020

Geschreven door Jeroen Ghillebaert op vrijdag 25 september 2020. Aangepast op dinsdag 13 oktober 2020

 

Van 19 tot 27 september is het de Vlaamse veldloopweek voor scholen. Andere jaren wordt dit door de gemeente georganiseerd op de voetbalterreinen van Pepingen. Ook hier stak Corona een stokje voor. Maar niet getreurd. Hier op school organiseerden we onze eigen 'BOOTCAMP veldloop'. Meester Lars en Juf Evy zorgden voor een heus parcours over ons grasveld, speelplaats en door het bosje. Onderweg waren er allerlei obstakels. Zo moesten de kinderen over balken lopen, door banden en over botten stro kruipen, over de plint springen, ... en nog veel meer. Een heuse uitdaging dus. Anders dan andere jaren was de puntentelling. Andere jaren kon er individueel gestreden worden. Nu deden ze dat per team. Zo kregen ze punten op snelheid, samenwerking en fair play. Uit de 12 verschillende groepen werd uiteindelijk een top 3 gekozen door onze hele strenge maar rechtvaardige jury. Iedereen deed natuurlijk heel erg zijn best! Maar de groepen die de top 3 behaalden deden het op alle 3 de vlakken heel goed! Een proficiat dus aan de winnaars. De winnende groepen kregen ook een oorkonde mee naar huis! Iedereen was heel enthousiast en keerden met lachende gezichtjes huiswaarts.

Uit je kot - challenge

Geschreven door Anja Devos op maandag 21 september 2020.

Meester Lars bedacht vorig schooljaar een leuke, sportieve challenge : met de ganse school 10 000 km bij elkaar stappen, lopen of fietsen.  Iedereen ging heel enthousiast aan de slag en we behaalden geen 10 000 km maar wel 10 650 km!!!   

Dus tijd voor een lekkere beloning.  De Frietwagon, Bosteels, de Friet 'Otto' en Devoghelfrit sloegen de handen in elkaar en elk kind werd getrakteerd op een pakje frieten met mayonaise of ketchup en een curryworst.  DANKJEWEL! Ze smaakten HEERLIJK! 

Op de foto's kan je zien dat de kinderen ervan genoten hebben.  Hop naar de volgende challenge... 

Spring in't Veld

Uitdaging begin schooljaar lagere school

Geschreven door Jeroen Ghillebaert op vrijdag 4 september 2020.

Bij het begin van het schooljaar gaf juf Anja alle kinderen, juffen en meesters een uitdaging. Ze kregen 4 dagen de tijd om een dansje te doen met de hele kleuter of lagere school. De lagere school kreeg het liedje 'Jerusalema'. Wil je weten of het gelukt is? Kijk dan zeker naar dit filmpje!

 

Spring in't Veld

Uitdaging begin schooljaar kleuters

Geschreven door Jeroen Ghillebaert op vrijdag 4 september 2020.

Bij het begin van het schooljaar gaf juf Anja alle kinderen, juffen en meesters een uitdaging. Ze kregen 4 dagen de tijd om een dansje te doen met de hele kleuter of lagere school. De kleuters kregen het liedje 'Savage love'. Wil je weten of het gelukt is? Kijk dan zeker naar dit filmpje! 

 

Spring in't Veld

Startmoment lagere school - schooljaar 2020 - 2021

Geschreven door Jeroen Ghillebaert op dinsdag 1 september 2020.

Spring in't Veld

Startmoment kleuters schooljaar 2020 - 2021

Geschreven door Jeroen Ghillebaert op dinsdag 1 september 2020.

De ijskar op bezoek

Geschreven door Jeroen Ghillebaert op donderdag 2 juli 2020. Aangepast op donderdag 2 juli 2020

Op de laatste schooldag kwam de ijskar op bezoek. De vriendenkring regelde dit voor iedereen op school! Dat was heerlijk. Maar geef toe... Dat hadden we nu toch wel verdiend na zo een vreemd schooljaar? 

klasfoto 6de leerjaar

Geschreven door Evy Eeckhoudt op dinsdag 30 juni 2020.

enkele foto's

 1 2 3 >  >>