Nieuws

Schooljournaal maart 2024

Bekijk hier ons schooljournaal

Affiche schoolfeest 2024

Allemaal welkom op ons schoolfeest!

Schooljournaal februari 2024

Bekijk hier ons schooljournaal.

Schooljournaal oktober 2023

Bekijk hier ons schooljournaal van oktober.

Vorming cyberpesten

Gepest worden maakt je leven tot een heuse hel. Zeker als het ook online gebeurt: het kom extra hard aan en houdt niet op wanneer je thuis in je zetel zit. Hoe gaat cyberpesten precies in z'n werk?

Opendeurdag

Chrysantenverkoop

De herfst is terug in het land. De natuur gaat stilletjes aan terug in haar winterslaap. Tijd om wat kleur te brengen! Wat dacht je van een mooie pot chrysanten voor je deur? Gelukkig houden we dit jaar terug een chrysantenverkoop!

KUBB-tornooi

Zin om je grootste werpkunsten te laten zien? Schrijf je dan zeker in voor het KUBB-tornooi georganiseerd door onze fantastische ouderraad! Ben je toch niet erg in voor een spelletje? Kom dan gewoon even langs om te supporteren of om een heerlijk glaasje te drinken in ons herfstcafé! Hopelijk tot dan!

Stop motion filmpjes

Tijdens de talentennamiddag maakte het groepje 'ICT' een kort animatiefilmpje. Hier kan je de resultaten bekijken! Veel plezier!

Kinderfuif 'Space party'

Houston, we've got a party! 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1... Het aftellen naar onze Space Party is begonnen! Het wordt buitenaards gezellig! Jij komt toch ook?

Eetfestijn

De warmste week

Ouderraad organiseert pizzaverkoop en kerstapero

Zin in een lekkere pizza? Bestel dan tijdig je pizza's bij onze ouderraad! Bij het afhalen kan je komen genieten van een heerlijk aperitiefje! Hopelijk zien we jullie daar!

Pepingen beloont scholen die buurt proper houden

De gemeente Pepingen beloont de vrije basisscholen Harten Troef en Spring in ’t veld voor hun bijdrage aan Operatie Proper. De deelnemers gaan daarbij vastgelegde uitdagingen aan om hun school en buurt netjes te houden. In totaal wordt meer dan 1.000 euro uitgereikt aan de scholen, berekend op basis van het aantal voltooide actiepunten.

Chrysantenverkoop

Hallo iedereen, Door het grote succes van de voorbije jaren hebben we beslist om terug een chrysantenverkoop te organiseren.

Dag van de jeugdbeweging

Kom jij op de dag van de jeugdbeweging ook met je uniform naar school?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x