Activiteiten Breedhout foto's

Hier vind je alles terug omtrent activiteiten in Breedhout.

fietsparcour op de speelplaats

Nu het zonnetje (eindelijk) eens komt piepen is het weer tijd om onze fietsen boven te halen. Helmen op, zijwieltjes er af en daar gaan we... We kregen eerst de tijd om tijdens de speeltijden te oefenen op starten en stoppen. Nadien was het tijd voor het grote moment, het fietsparcour op de speelplaats! Slalommen, een rotonde nemen, onder de brug rijden, een hindernis nemen en stoppen aan het zebrapad... We deden het allemaal.

gezondheidsmaand op school

Onze gezondheidsmaand zit erop! De voorbije weken hebben we ons allemaal heel erg ingezet om zo gezond mogelijk te leven op school. We sloten de gezondheidsmaand af met gezonde hapjes. En nu zijn we er zeker van... Gezond eten kan ook heel lekker zijn! Benieuwd naar de foto's? Neem dan hier zeker een kijkje!

Carnavalitis op school

- uitstap naar de kermis en smoutenbollen eten - uitstap naar "de sjaar" - omgekeerde dag: we aten eerst ons koekjes en pas in de namiddag ons fruit, de jassen werden omgekeerd gedragen en ook stonden we omgekeerd op onze stip. We wisselden ook even van klas en van juf. - carnavalsfeest op school met hotdog-traktatie

spelen in de modderkeuken

Tussen de regenbuien door en met een paar nieuwe (oude) potten, pannen en lepels was de modderkeuken een groot succes. De vuile jassen, broeken en modderhandjes nemen we er graag bij. Al vlug stond er een hele resem potten met moddersoep klaar. Wat is er leuker dan moddersoep te maken. Dankzij de regen was er water in overvloed. Wat nieuwe lepels, potten en pannen en onze kleuters waren dol enthousiast!!!

Valentijn en vriendjesdag op school

Dinsdag 14 februari kwamen we allemaal in het rood / roos naar school. We knutselden een hartjeskroon en drukten hartjes uit boterhammen. Die mochten we nadien smeren met kersenconfituur, net zoals in het verhaal "Mag ik een kusje". De kleuters toverden rood water en hielpen mee versieren. Het zonnetje scheen na lange tijd en we konden eindelijk terug buiten eten, hoera!!

waterpret op school

Wat is er nou leuker dan te spelen in de plassen? Natte laarzen, natte broeken, natte jassen... mama zal het wel wassen. Wij hadden alvast veel plezier!!! Regen, regen en nog eens regen, maar dat houdt onze kleuters niet tegen!!! plitse pleste plater, wat een fun al dat water!!!

Sneeuwpret op school

wafelenbak en kerstfeest

Donderdag na schooltijd waren alle mama's, papa's, omi's en opi's uitgenodigd voor een wafel te eten en een chocomelk te komen drinken. We konden allemaal samen wat gezellig bijpraten rond de vuurkorf. Vrijdag hielden we met onze 2 klassen een kerstfeestje. Iedereen bracht wat lekkers mee en ondertussen keken we ook een kerstfilm.

Sinterklaas op school

Vandaag is de dag dat "speeltuin Breedhout" open mag! Dan kunnen we spelen, springen en op de glijbaan klimmen. Pieten, doen jullie mee? Dat lijkt ons een goed idee. Maar nog een vraagje voor de Sint "Knip jij het lint?" Hier is de schaar 1 2 3 HOU JE KLAAR...

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x